Непълнолетното момче от Правец получи навременна медицинска помощ след светкавичната

...
Непълнолетното момче от Правец получи навременна медицинска помощ след светкавичната
Коментари Харесай

Полицаи спасиха живота на 15-годишно момче

Непълнолетното момче от Правец получи навременна здравна помощ след светкавичната реакция на полицейските чиновници

Към 1:40 часа през миналата нощ, при осъществяване на обход в региона на дискотека в центъра на Правец, пеши патрул на районно управление (на МВР) - Правец забелязал пред входа на заведението момче във очевидно нетрезво положение, което повръща. Униформените неотложно се притекли на помощ, пробвали да схванат повече за положението му и бързо организирали завеждането му във Филиала за незабавна помощ, който се намирал в непосредствена непосредственост. След обзор, от там младежът е превозен в токсикологията на столична болница.

Междувременно полицейските чиновници провели диалог с родителите му, които декларирали, че показаната от сина им декларация не е подписана от тях. Снети са сведения и от двамата младежи, придружили го до Спешна помощ. Пред тях той е споделил, че е пил алкохол от чашата на чужд в дискотеката, за което съжалява. От извършените първични беседи със очевидци не са открити данни за приложимост на други субстанции, с изключение на алкохол.

По данни на бащата на малолетния, през днешния ден той е изписан от болничното заведение в положително общо положение.

Служители на районно управление (на МВР) - Правец правят дейни дейности за изясняването на всички обстоятелства и условия по случая, в това число обзор на записи от камерите за видеонаблюдение, определяне на всички лица от обкръжението на младежа, снемане на сведения от тях и родителите му. Паралелно с това ще бъде осъществена обстойна инспекция на нощното заведение – документи, пропускателен режим във връзка с малолетни и малолетни и предлагането им за консумация на алкохол и други нездравословни за здравето вещества.

Всички събрани материали ще бъдат докладвани по подготвеност в Районна прокуратура-Ботевград.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР