Непълнолетни посещават нощни заведения в Кюстендил и в Дупница, установи

...
Непълнолетни посещават нощни заведения в Кюстендил и в Дупница, установи
Коментари Харесай

Откриха непълнолетни в нощни заведения в Кюстендил и Дупница

Непълнолетни посещават нощни заведения в Кюстендил и в Дупница, откри профилирана полицейска интервенция. В интервенцията с изключение на чиновници на Министерство на вътрешните работи участваха и чиновници на Национална агенция за приходите и от Инспекцията по труда.

При осъществената инспекция в нощно заведение в Дупница са формирани 4 акта от чиновници на Национална агенция за приходите и 6 заявления от чиновници на Инспекцията по труда. Клиенти в заведението са били 5 малолетни лица, които са били с пълнолетни придружители.

В Кюстендил по време на интервенцията в дискотека са открити 17 малолетни лица, предадени са на родителите им против призовка. Съставен е 1 констативен протокол от чиновниците на Национална агенция за приходите, 9 заявления по реда на Наказателно-процесуален кодекс са направени  от чиновниците на Инспекцията по труда. Съставено е и едно наставление от РДПБЗН.

Преди към месец Общинският съвет в Дупница гласоподава стратегия за Закрила на детето, която обърна внимание на разпространяването и използването на опиати измежду малолетни и малолетни, както и за чести визити на нощни заведения от възпитаници.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР