Неотдавнашното увеличение на респираторните заболявания в Китай е често срещан

...
Неотдавнашното увеличение на респираторните заболявания в Китай е често срещан
Коментари Харесай

Китай казва, че случаите на респираторни заболявания са под контрол, тъй като Тайван издава съвети за пътуване

Неотдавнашното нарастване на респираторните болести в Китай е постоянно срещан проблем, пред който са изправени всички страни и китайските управляващи го управляват дейно, China's Foreign Министър Уанг И сподели в сряда.

Световната здравна организация (СЗО) предходната седмица изиска от Китай да даде подробна информация за увеличението на респираторните болести и докладваните групи от пневмония при деца.

Но чиновник на СЗО сподели в понеделник, че скокът на болесттите в Китай не е толкоз висок, колкото преди пандемията Covid-19, и повтори, че в последните случаи не са открити нови или необикновени патогени.

„ Напоследък видяхме няколко групи от случаи на грип измежду деца в някои елементи на Китай. Всъщност това е доста постоянно срещано събитие в доста страни и в Китай, което е сложено под ефикасен надзор “, сподели Уанг пред кореспонденти в Организация на обединените нации в Ню Йорк, където ръководи сесията на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации по отношение на спора Изра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР