Неотдавнашния релийз на процесорите Intel Skylake-X тласна тайванската компания Gigabyte

...
Неотдавнашния релийз на процесорите Intel Skylake-X тласна тайванската компания Gigabyte
Коментари Харесай

Gigabyte анонсира дънната платка X299 Aorus Gaming Pro 7

Неотдавнашния релийз на процесорите Intel Skylake-X тласна тайванската компания Gigabyte Technology да пусне нова версия на дънната платка X299 Aorus Gaming 7, способна да се оправи с 18-ядрените процесори. От предходния вид, устройството се отличава с префикса Pro в заглавието, а също и с по-мощната си захранваща подсистема на процесорното гнездо.



Дънната платка Gigabyte X299 Aorus Gaming 7 Pro поддържа до осем модула оперативна памет DIMM DDR4 и има пет разширителни слота PCI Express 3.0 x16 с опция за основаване на графични връзки 3-Way SLI и 3-Way CrossFire. За свързване на устройства са планувани три врата M. 2 и осем врата SATA 6 Gbit/s.

Захранващата подсистема на процесорното гнездо има 12 етапи, а нейните силови детайли се охлаждат с значителен нагревател с една медна топлинна тръба и спомагателен 40-мм вентилатор, прикован на задния похлупак. С подробните механически характерности на дънната платка можете да се запознаете на уеб страницата на Gigabyte.



По рафтовете на магазините, дъното Gigabyte X299 Aorus Gaming 7 Pro ще се появи напълно скоро, само че целесъобразната цена за момента не е оповестена. Имайте поради, че моделът X299 Aorus Gaming 7 е наличен в европейската мрежа на цена от €400.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР