Неотдавна министърът на външните работи на Великобритания Дейвид Камерън се

...
Неотдавна министърът на външните работи на Великобритания Дейвид Камерън се
Коментари Харесай

Намесата във вътрешните работи на Хонконг трябва да спре

Неотдавна министърът на външните работи на Англия Дейвид Камерън се срещна със сина на хонконгския бизнесмен Джими Лай (Ли Джън`ин), който бе наказан за шикалкавене, и разкритикува Закона за националната сигурност в Хонконг, а министерствата на външните работи на Франция и Германия удостоиха водача на организацията на обявяващи се срещу китайското държавно управление и провокирали вълнения в региона Дзоу Синтун с премия за правата на индивида.

Във връзка с това представител на Службата на комисаря на Министерство на външните работи на КНР в Хонконг изрази мощно неодобрение и прикани тези страни неотложно да прекратят незачитането на закона, употребявайки като претекст правата на индивида и демокрацията.

Говорителят сподели също, че някои страни, употребявайки хонконгския въпрос, популяризират подправена информация, потвърждавайки лицемерно, че „ са дружно с хонконгците “. Това на процедура демонстрира техните планове да подкопаят стабилността в китайския специфичен административен регион. Ставащото в Хонконг е вътрешна работа на Китай. Клеветите на непознати сили няма да трансформират решимостта на спецрайона да ползва закона и пази националната сигурност, уточни той.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР