Неотдавна жената на мистериозно изчезналия алпинист Боян Петров – Радослава

...
Неотдавна жената на мистериозно изчезналия алпинист Боян Петров – Радослава
Коментари Харесай

Жената до изчезналия алпинист Боян Петров се разголи в снега и сподели какво е направила за него

Неотдавна дамата на мистериозно изчезналия планинар Боян Петров – Радослава Ненова, шокира всички с последния си фейсбук статус.  Боян Петров взе участие в експедиция в Хималаите, само че след 3 май изчезна мистериозно, а тялото му по този начин и не бе намерено, напомня Блиц. Преди това Радослава пък проплака, че " върви по острието на живота... позволих доста, доста неточности ". Малко по-късно тя направи непредвидена изповед. Сега обаче Радослава реши да показа каква е била отминалата година за нея.

В персоналния си фейсбук профил тя написа следното (публикуваме думите й без редакторска намеса): „ 2018 за мен и доста хора ще остане като годината на Боян Петров.  Предлагаха ми да вършим календари и всякакви картички, само че на мен ми се струваше като да не е моето нещо....Боян не е туристическа атракция с цел да се усмихва от чаши, тениски и календарчета. Той е подстрекател и мотиватор. Затова направих този бележник с мотивация за всеки ден! Вътре има част от последните му фотоси от ШишаПангма дребна част от това което ми е пращал като текстове от там, фотоси от други експедиции....спиращи дъха. И мисли на разнообразни вдъхновяващи персони на всеки лист, а празното пространство запълнете както вие пожелаете. 



Може да не измененията света, само че не се давайте той да ви промени! Изпращайте своите послания към вселената....тя ще ви чуе!  Тефтерът ще бъде разполагаем в магазините за екипировка и при мен. Надявам се да ви зарадва “. Освен всичко Радослава показа и на каква цена продава творението си.   Впечатление прави обаче  новата й профилна фотография. На нея дамата до мистериозно изчезналия планинар се е снимала в снега, само че за сметка на това много разголена, показвайки секси пъпче.

 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР