Неотдавна Глобалната мрежа се напълни със снимките на смартфона Huawei

...
Неотдавна Глобалната мрежа се напълни със снимките на смартфона Huawei
Коментари Харесай

Huawei P20 Pro е абсолютно разкрит, 15 дни преди премиерата

Неотдавна Глобалната мрежа се изпълни със фотосите на смарт телефона Huawei P20 и Huawei P20 Lite. Но през днешния ден бяха оповестени нови фотографии на Huawei P20 Pro.
Германският уеб-ресурс WinFuture разгласява в интернет нови изображения на смарт телефона Huawei P20 Pro с три нови цвята. Двата от тях са типичен – черен и наследник. Но третият цвят е доста необикновен и реформаторски. Това е неповторим десен, гладко преминаващ от един цвят в различен. Huawei е направил доста впечатляващо преливане от лилав цвят към цвета на морските талази.



Към сегашен ден е известно, че Huawei P20 Pro има 6-инчов OLED екран без странични рамки с резолюция 2160х1080 пиксела при съответствие на страните 18:9. Мобилното устройство се базира на топ-процесора HiSilicone Kirin 970 с невронен копроцесор (NPU).



Редица медии обявиха, че Huawei P20 Pro ще има тройна съществена камера с обща резолюция 40 мегапиксела и огромно оптично нарастване. Захранването се реализира от 4000 mAh батерия с поддръжката на технология за бързо зареждане. Ще се употребява операционната система Android Oreo, надградена до EMUI 8.

Официалният анонс на смарт телефона Huawei P20 Pro с тройна камера е разгласен за 27 март в Париж. Според непотвърдени данни, цената на новия смарт телефон е към 900 евро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР