Неотдавна Глобалната мрежа се напълни със снимките на смартфона Huawei

Неотдавна Глобалната мрежа се напълни със снимките на смартфона Huawei ...

Huawei P20 Pro е абсолютно разкрит, 15 дни преди премиерата.

Неотдавна Глобалната мрежа се напълни със снимките на смартфона Huawei P20 и Huawei P20 Lite. Но днес бяха публикувани нови фотографии на Huawei P20 Pro.
Германският уеб-ресурс WinFuture публикува в интернет нови изображения на смартфона Huawei P20 Pro с три нови цвята. Двата от тях са класически – черен и син. Но третият цвят е много необичаен и новаторски. Това е уникален десен, плавно преминаващ от един цвят в друг. Huawei е направил много впечатляващо преливане от виолетов цвят към цвета на морските вълни.Към днешен ден е известно, че Huawei P20 Pro има 6-инчов OLED дисплей без странични рамки с резолюция 2160х1080 пиксела при съотношение на страните 18:9. Мобилното устройство се базира на топ-процесора HiSilicone Kirin 970 с невронен копроцесор (NPU).Редица медии заявиха, че Huawei P20 Pro ще има тройна основна камера с обща резолюция 40 мегапиксела и голямо оптично увеличение. Захранването се осъществява от 4000 mAh батерия с поддръжката на технология за бързо зареждане. Ще се използва операционната система Android Oreo, надградена до EMUI 8.

Официалният анонс на смартфона Huawei P20 Pro с тройна камера е обявен за 27 март в Париж. Според непотвърдени данни, цената на новия смартфон е около 900 евро.

Източник: kaldata.com