Неоказването на подкрепа приближава войната. Когато не предоставяме това, което

...
Неоказването на подкрепа приближава войната. Когато не предоставяме това, което
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Отказа за подкрепа на Украйна приближава войната

" Неоказването на поддръжка доближава войната. Когато не предоставяме това, което можем, а ние можем доста повече, това доближава войната и усилва шанса орките от север да дойдат и да атакуван България ". Това разяснява в ефира на Би Ти Ви някогашният боен министър Бойко Ноев. Според него би трябвало да се обърне внимание на оценките в отчета за положението на българската войска и акцентира, че в него има доста остри оценки на дейностите на Русия.

Според него в случай че президентът е имал информация, че даването на оръжия за Украйна рискува България да бъде нападната от Руската федерация, то той е трябвало да предприеме съответните ограничения. Подчерта и решенията на другите страни от Европейския съюз да окажат поддръжка на Киев.

Когато МиГ-овете бъдат приземени, някой ще би трябвало да поеме отговорност, изясни Ноев и дефинира като " плачевно " положението на армията.

" Борисов, несъмнено, се надява, че може да нулира брояча на греховете. От другата страна имаме нереализирали се държавници, които не са държавници и се колебая в миналото да бъдат ", разяснява той политическата конюнктура у нас. Според него водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е дал каквото може на България и би трябвало да намерения за отдръпване, а Кирил Петков внася спомагателен разкол в опитите за сформиране на държавно управление.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР