Неочаквани събития и нови герои ще превземат спешното на МБАЛ

...
Неочаквани събития и нови герои ще превземат спешното на МБАЛ
Коментари Харесай

Екшън сцени поставят началото на „Откраднат живот“

Неочаквани събития и нови герои ще завладяват незабавното на МБАЛ „ Св.Кирил “ в първи епизод на най-успешния български медицински сериал „ Откраднат живот: Критична точка “. Още в първите минути на старта феновете ще видят Велислав Павлов като лекар Марио Ковачев, който ще се окаже в разгара на същински екшън.

Марио освен ще се трансформира за минути в част от екипа на болничното заведение, само че и ще има опция да избави човешки живот, подложен в рискова обстановка.

Междувременно брат му Тони, в ролята на който ще забележим още една изгряваща звезда - Димитър Захариев - ще получи привлекателно предложение, което ще промени проектите му за бъдещето и ще сложи Марио пред сериозна алтернатива.

По коридорите на болничното заведение ще се появят още две нови лица - Васил Бинев и Ирина Митева, които ще влязат в функциите на предприемача Иво Фотев и неговата брачна половинка – Ина Фотева. Двамата ще се появят изненaдващо, поставяйки поредност условия пред лекарския състав. Феновете на сериала ще проследят и първите искри сред лекар Огнянова и лекар Ковачев. В връзките им ще се намеси и Тони, който ще предизвика вниманието на чаровната лекарка.

Междувременно сестра Жекова ще се пробва да позволи финансовия проблем, пред който Васил я остави в края на предишния сезон, а доцент Захариев ще се включи в разрешаването на събитията, сложили болничното заведение в „ Критична точка “. Доктор Мазов и лекар Хинова ще тръгнат по следите на Ваня с вяра да се снабдят с мечтаното дете.

Как новите персонажи ще трансформират живота в болничното заведение? И какво ще накара Марио и Тони да останат по-дълго от планирането?

Не пропускайте новия сезон на хитовия български сериал – „ Откраднат живот: Критична точка” - от 27 февруари, от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР