Неочаквана загуба, нови загадки и разкриване на тайни очакват феновете

...
Неочаквана загуба, нови загадки и разкриване на тайни очакват феновете
Коментари Харесай

Спираща дъха развръзка в последния за сезона епизод на „Килерът“

Неочаквана загуба, нови загадки и откриване на секрети чакат почитателите в последния за сезона епизод на „ Килерът “ – сериалът, който се трансформира в същинска тийн фикс идея. Зара прекрачва прага на мистичната стая, а каква е развръзката на вълнуващата история, разберете първо във Vbox7.com

Във финалния за първи сезон епизод основните герои претърпяват редица трагични обстановки. Виктор и Калоян застават на ръба стръмна канара за тандемен рисков скок, а техните приятелки Зара, Дени и Николета вършат несполучлив опит да ги спрат. Когато внезапно на скалата се появява Глория, обстановката излиза отвън надзор. Привидно скромната помощничка съумява да отнеме живота на един от приятелите, само че тъкмо преди да посегне на Зара, Глория среща своята крах. Какво се случва на ръба на скалата, кой става жертва на Глория и каква е развръзката, гледайте в последната за сериала серия във Vbox7.com.

След като Зара претърпява тежка загуба, хубавицата се връща в хижата, с цел да позволи вечно загадката на „ Килерът “. Влизайки в мистичната стая, Зара открива най-хубавите си приятелите невредими, макар че е станала очевидец на тяхната гибел. Младежите са съвсем невредими, само че не помнят нищо от престоя си в хижата. Объркани и уплашени, приятелите наред се връщат в града, само че какво ли ги чака там?

С кого Зара е прекарала дните си в хижата? Кой я избавя от Глория? Какво ще стане с Вик и какви са последствията за Зара, откакто прекрачва прага на „ Килерът “? Не пропускайте последният за сезона епизод на мистъри уеб сериала, първо във Vbox7.com.

За още вести към „ Килерът “, следете Фейсбук страницата на сериала. Всички епизоди от първи сезон на мистъри сериала можете да гледате във Vbox7.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР