Неочакван гост имаха в един от най-известните театрални салони в

...
Неочакван гост имаха в един от най-известните театрални салони в
Коментари Харесай

Смяна на местата! Софи и Уилям заедно на гала вечер (А къде е Кейт?)

Неочакван посетител имаха в един от най-известните театрални салони в Лондон, където принцът на Уелс - Уилям се появи не със брачната половинка си Кейт Мидълтън, а с вуйна си - херцогинята на Единбург- Софи.

 

Принцът и вуйна му участваха на частна прожекция на документалния филм " Човекът от Рино ". Неочакваната им поява дружно, без останалите членове на кралската фамилия, провокираха не един и два слуха.

 

Доскоро Уилям беше неразлъчен Кейт, по тази причина и появамата му в компанията на Софи провокира въпроси. Според мнозина обаче, принцът е желал да покаже, какъв брой значима е станала вуйна му за кралската фамилия. Неслучайно крал Чарлз я назовава " моето скрито оръжие ".

 

След величествен скандал преди години, в който английски публицисти й устроиха номер, Софи прекара известно време надалеч от пресата. През последните години обаче тя стартира да играе все по-голяма роля в кралския двор. Първо като компаньон и заместител на починалата кралица Елизабет, а в този момент като върховен кралски представител в ограничавания монархически кръг на крал Чарлз.  Появата й с Уилям вместо Кейт е следващо обръщение какъв брой значима е тя за кралското семейство.

 

Според осведомени, Софи стартира да играе все по-голяма роля в Уиндзор.  И крал Чарлз възнамерява оптимално да се възползва от този факт.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР