Необяснимото, мигновено привличане между мъж и жена е вероятно едно

...
Необяснимото, мигновено привличане между мъж и жена е вероятно едно
Коментари Харесай

5 знака, че сте срещнали сродната си душа, които не бива да игнорирате

Необяснимото, незабавно привличане сред мъж и жена е евентуално едно от най-загадъчните и удивителни феномени, което от дълго време приковава вниманието на писатели, психолози и учени, само че към момента си остава забулено в мистичност.

Всеки мечтае да откри своята сродна душа. Някои имат шанса да сторят в това в младостта си, а други – не. Съдбовната среща може да ви изненада по всяко едно време – в зрелостта, в старостта, а от време на време се случва по този начин, че даже един цялостен живот не стига, с цел да я откриете.

Ако желаете да ревизирате дали сте срещнали вашия човек, ето 5 признака, които могат да ви ориентират.

С него ви е удобно

Отивайки на първа среща, всички се вълнуват. Някои са изключително срамежливи, което съществено им пречи да се провиснал. Ако на първата среща с мъж сте душевен напрегнати, не изпитвате особена приятност от общуването и нямате самообладание да се приберете вкъщи, този човек очевидно не е вашата орис.

Ако обаче часовете летят и диалогът е забавен, като една тематика прелива  неусетно в друга, би трябвало да се замислите. И въпреки всичко, е добре да предупредим, че не могат се вършат заключения единствено от първата среща. Поговорката „ Времето ще покаже “ тук важи с цялостна мощ.

Имате еднообразно виждане за живота

Само в случай че мъжът и дамата имат едни и същи цели, идентични възгледи за живота, цели и споделят идентични морални полезности, може да се допуска, че две сродни души са се разкрили.

Усещате неуловимото

Ако при другарство с някого можете да разпознаете безпогрешно, че сега той претърпява нещо, да вземем за пример има някакви проблеми, освен това без да е споделил нищо, това също е показателно. За сродните души е известно, че могат се усещат и без думи, даже и от разстояние.

Със сродната си душа можете да бъдете себе си

Срещнете ли сродната си душа, всичко останало губи значение. Не е нужно да се преструвате, не е нужно да си слагате маска и да се притеснявате какво говорите.

Просто вътрешен глас

Искра, стихия, пристрастеност, електричество – по този начин разказват усещанията си хората след среща със сродната си душа. Вслушайте се в себе си. Ако сте срещнали сродната си душа, даже и мозъкът ви към момента да не го асимилира, сърцето го усеща. Просто знаете, че това е вашият човек. Не се опасявайте да си го признаете.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР