Необикновена. Това е най-краткото описание на отминаващата 2021 г. През

...
Необикновена. Това е най-краткото описание на отминаващата 2021 г. През
Коментари Харесай

Най-четените статии за политика и икономика в "Капитал" през 2021-а

Необикновена. Това е най-краткото изложение на отминаващата 2021 година През миналите 12 месеца България претърпя немислими допреди това събития като пет пъти избори - три парламентарни и два тура на президентски, разкрития за злоупотреби по време на ръководството на ГЕРБ и Бойко Борисов, осеммесечно ръководство от служебно държавно управление, две извънредно тежки талази на ковид макар съществуването на ваксини и така нататък Това са и най-четените тематики в секцията " Политика и стопанска система " на " Капитал ".

На този декор обаче се случи още националното броене, бяха наложени невижданите наказания по " Магнитски ", стартира енергийната рецесия и доста други неща. Точно затова класацията няма да включва единствено 10-те най-четени текста, а топ 30 и ще са групирани по тематики.

Най-четените бизнес текстове на " Капитал " може да видите.
Избори, избори и отново избори
Безспорните любимци тази година са трите парламентарни вота, като най-голямо внимание е привлякло отразяването на този от 11 юли. Това може да се изясни с обстоятелството, че.
Реклама
Второто място отива при вота от 14 ноември,.

А на трета позиция са изборите от 4 април, след които.

В топ 20 на най-четените публикации има още четири, които са свързани с гласуването през тази година. Те са:
Реклама
Това е 4-ият най-четен текст на " Капитал " за миналата 2021 година Още в първите дни на март, цялостен месец преди вота на 4 април, въпросът кои ще са депутатите от партията на Слави Трифонов стана извънредно настоящ. Това беше предстоящо, защото " ИТН " се явяваше за първи път на избори, имаше очакване за добър резултат и очаквания даже да бъде част от ръководството на страната.

когато Румен Радев бе избран отново с над 66% от гласовете, само че при рекордно ниска интензивност.

, след който се получи уравнение с 6 (не)известни в Народното събрание.

- справочник за насочване в политическата конюнктура и пояснения за машинния избор.
Четено Коментирано Препоръчвано 1 Политика 2 Енергетика 3 Компании 1 Политика 2 Енергетика 3 Неща 1 Компании 2 Енергетика 3 Политика Реклама
през април, когато към момента имаше доста незнайни коя партия по какъв начин ще се показа.
Пандемията още е тук
Макар да имаше очакване, че през тази година коронавирусът ще си отиде с навлизането на имунизациите, действителността се оказа друга. За България 2021 година се оказа още по-тежка, а разделянето в обществото по тази тематика стана още по-голямо.

Най-четената обява по тази тематика е. А повода е, че от нула часа на 21 октомври бе въведено условието за показване на документ за имунизация при влизане в закрити публични места.
Бюлетин Вечерни вести
Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.
Вашият email Записване
Реклама
На последващо място е. Текстът от февруари споделя за главните обстоятелства, които се знаеха по това време за утвърдените препарати за имунизация.

Друга тематика за имунизацията -, също се подрежда в топ 30.

В класацията е влезнал и един текст от ноември 2020 година -. Негов създател е гл. ас. доктор Цвета Попова от катедра " Трудово и осигурително право " в Юридическия факултет на СУ " Св. Кл. Охридски ".

На една позиция отвън най-четените 30 текста в секцията " Политика и стопанска система " е публикацията за. Тя е от януари и споделя за еуфорията по това време към един най-вече ветеринарен артикул, който лекари и пациенти започнаха да употребяват за профилактика и лекуване на ранните етапи на коронавирус.
Илчовски, пилета и рекет
Неизвестният за необятната аудитория до неотдавна Светослав Илчовски остави много сериозна диря в политическия живот през тази година и предстоящо е третата най-четена тематика в " Капитал ". Зърнопроизводителят от Северна България, включвайки имената на премиера в оставка Бойко Борисов, кюлчетата със злато в нощното му шкафче, дамата, която е правила скандалните фотоси от спалнята му, както и закани от страна на районния министър в оставка Петя Аврамова, напън от прокуратурата и така нататък

Два дни по-късно - на 7 май (последния ден за 45-ия парламент), Илчовски отново приказва пред комисията по проверка, като там беше и главният воин в описа му - притежателят на компания " Градус " Иван Ангелов. Това стана мотив за публикацията:.

В изявление за " Капитал ", което е 8-ият най-четен текст за годината, Илчовски споделя:.

Историята в действителност стартира още през 2012 година Илчовски, който е един от най-големите зърнопроизводители и земевладелци в България,.
И още
Извън горните три тематики на 5-о място в самобитната ранглиста се подрежда един напълно удобен проблем - нуждата от регистрация на данъчен склад при слагането на слънчеви панели на покрива. Това условие важи даже когато силата ще се употребява на място и няма да се продава на пазара или да се връща в мрежата. Историята. А като цяло това демонстрира все по-нарастващия интерес към инсталациите за лично произвеждане на ток.

Сред най-популярните текстове на годината е и един от последния месец - този за договарянията сред четирите партии в новата коалиция по въпросите за държавните финанси. Заявките са ясни, в този момент остава да забележим и осъществяването им.

Въведената тази година промяна в техническите прегледи на колите се оказа един от най-големите провали. Без значение дали автомобилът е с катализатор, на метан или газ - категорията се дефинира от ЕВРО стандарта, а чиповете просто се доплащат.

Още преди абсурдът с задатъците на " Автомагистрали ",, да избухне в всеобщо в общественото пространство, беше ясно, че автомагистрала " Хемус " няма да се случи по този начин, както обещаваше Бойко Борисов.

Покрай разкритията на служебното държавно управление за злоупотребите по времето на ГЕРБ лекарите в една от най-големите държавни лечебни заведения се разделиха в спор, от който се схващат неприятни детайлности за ръководството ѝ.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР