Необичайно нарушение извършил 85-годишен пенсионер в Еболи, провинция Салерно в

...
Необичайно нарушение извършил 85-годишен пенсионер в Еболи, провинция Салерно в
Коментари Харесай

Вместо виагра: 85-годишен с бурен секс след ваксина на „Астр...

Необичайно нарушаване направил 85-годишен пенсионер в Еболи, провинция Салерно в Италия. Служителите на общинската полиция сгащили два пъти мъжа в компанията на проститутки (в първия случай с две момичета; във втория случай с една). Още по-любопитно било оправданието на дядото. По думите му това било " резултата от имунизацията ".

85-годишен италиански пенсионер от Соренто беше заловен в компанията на две български проститутки в караваната си на шосето до Еболи. “Това е резултатът от имунизацията “AstraZeneca”, било оправданието на възрастния мъж пред карабинерите, когато го спрели.

Според локални издания пенсионерът бил ваксиниран във имунизационния център на Пиано ди Соренто, след което спрял на пътя, с цел да качи в караваната си двете български проститутки.

Карабинерите изненадали мъжа в 10 часа сутринта с българките, след което го глобили 533 евро.

“Струваше си, цялата заслуга е на имунизацията “AzstraZeneca”, която ми биха. В продължение на година съблюдавах локдауна, а в този момент се усещам като прероден”, споделил италианецът.

Изненадата на карабинерите обаче била още по-голяма, когато единствено след два часа на същото шосе, само че в друга община се натъкнали още веднъж на пенсионера. Те забелязали още веднъж белия му кемпер и решили да го ревизират. Този път на дядото компания му правела румънска продажница. Пенсионерът бил санкциониран с още 533 евро.

Възрастният мъж не очаквал, че ще бъде засечен още веднъж от управляващите, извършващи контролни инспекции за упражняването на проституция по въпросния път. На всичкото от горната страна неуморният италианец нарушил и противоепидемичните ограничения, свързани с “оранжевата” зона, които не разрешават прекосяването от една община в друга.

По крайбрежния път униформените глобени още 5 клиенти на проститутки.

Въпреки санкциите от общо 1066 евро пенсионерът не бил обезпокоен и коментирал, че имунизацията му дала сили и го предиздвикала да стигне чак до Еболи, с цел да търси проститутки.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР