Необичайно атмосферно явление или НЛО е наблюдавано в небето в

...
Необичайно атмосферно явление или НЛО е наблюдавано в небето в
Коментари Харесай

Извънземна инвазия? Заснеха НЛО, властите в шок!

Необичайно атмосферно събитие или НЛО е следено в небето в събота против неделя от кантоните Цюрих, Шафхаузен и Тургау, съобщи ТАСС, като цитира очевидци.

Става дума за светещи синкави точки, които са се движели в кръг. Такова видео е оповестено в портала 20 Minutes (Вен минют). Може да се разграничи и транспарантен въртящ се диск с по-светъл кръг в средата.

Жителка на Цюрих, видяла това извънредно събитие или обект, споделя, че се е събудила в неделя към 2:20 ч. сутринта (3:20 ч. бълг. време - бел. а.) " поради светлината ". Ставайки от леглото, с цел да дръпне завесите, тя видяла светещ диск с ярки движещи се точки и го снимала.

" Първоначално си помислихме, че е клубно светлинно шоу ", споделя дамата. " Нямаше обаче забележим лазерен лъч от земята, както е при светлинните шоута. Освен това нямаше тон. Въртящите се точки бяха забележими за към пет минути, след което потъмняха и изчезнаха ".

Загадъчни светлини са видяни и в нощното небе в Шафхаузен. Очевидец споделя, че ги е видял към 23:30 ч. локално време в събота. Първо си помислил, че става дума за прожектори. " Светлините обаче се виждаха на разстояние към 20-25 км и се движеха по чудноват метод и аз изключих тази догадка ", изяснява той.

Властите нямат пояснение. Кантоналната полиция в Цюрих сподели, че " тази нощ не е оповестено шоу с дронове или лазерно шоу ". На собствен ред от аеронавигационната компания Skyguide (Скайгайд), която следи въздушното пространство на Швейцария, оповестиха, че не могат да дефинират естеството на необикновеното събитие или обект. " Това, което мен персонално ме озадачава, е, че светлините на този обект не се отразяват в езерото, за разлика от други ", сподели представителят на компанията Влади Бароса, представен от " Телеграф ".

zürihte dün gece görünen isiklar ufo oldugu düsünülüyo uzmanlar drone felan havada yoktu dün gece diyorlar hmm
— Koray Koç
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР