Необичайна стратегия за засилване на интереса към имунизацията срещу COVID-19

...
Необичайна стратегия за засилване на интереса към имунизацията срещу COVID-19
Коментари Харесай

Безплатен канабис на всеки имунизиран срещу COVID-19

Необичайна тактика за усилване на интереса към имунизацията против COVID-19 ползват управляващите в щата Вашингтон – всеки имунизиран възрастен има право на една безвъзмездна цигара марихуана, написа „ Ню Йорк Таймс “.

Местният Борд за алкохол и канабис разгласи акцията с име „ Джойнт за ваксина “, която влиза в действие незабавно и ще важи до 12 юли. Всеки имунизиран на възраст от 21 години нагоре има право на един безвъзмезден, авансово сгънат джойнт, който може да се вземе от магазините на Борда в щата. Единственото изискване – да се даде документ за сложена доза ваксина против COVID-19, съобщи bTV.

До момента в щата са имунизирани към 58% от жителите с най-малко една доза и 49% - с две. Това не е единственият щат, който се пробва да подтиква акцията за имунизиране по този метод. Аризона разгласи сходна акция, в която всеки имунизиран получава безвъзмездни джойнтове канабис или желирани бонбони с марихуана, стига да е над 21 години. Бордът за алкохол и канабис неотдавна разгласи също, че всеки имунизиран има право на една безвъзмездна спиртна напитка – бира, вино или коктейл. От Белия дом разясниха, че президентът Джо Байдън призовал обособените щатски администрации да бъдат по-изобретателни в методите си на стимулиране на жителите да се имунизират.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР