Необичайна благодарност в социалните мрежи към българка отправи Дуейн Джонсън

...
Необичайна благодарност в социалните мрежи към българка отправи Дуейн Джонсън
Коментари Харесай

Скалата благодари на българска журналистка в Instagram

Необичайна признателност в обществените мрежи към българка насочи Дуейн Джонсън - Скалата и повдигна въпроса коя е тя.

 Най-печелившият артист в Холивуд е Скалата, само че парите към този момент всеобщо не идват от кино Най-печелившият артист в Холивуд е Скалата, само че парите към този момент всеобщо не идват от кино
За втора поредна година Дуейн " Скалата " Джонсън още веднъж оглави листата на Forbes на най-високоплатените артисти в Холивуд - с облага от...
Оказва се, че тя е публицист, който интервюира едни от най-известните хора в света. Сред събеседниците на Полина Маринова са Мелинда Гейтс, Илън Мъск и несъмнено - Скалата.
Дуейн Джонсън е любим и кумир за милиони, а за втора поредна година е и най-скъпоплатеният артист в Холивуд. Към сметката му се натрупат и милионите, които той прави с изявленията си в Instagram.

" От това, че е наименуван " гъз ", когато е на 15 години, до това в този момент да бъде именуван " най-харесваният " човек в света. Ей, имам дребен напредък. Големи благодарности на създателя Полина Маринова за написването на този профил. Това беше приятна изненада за четене ".
 Скалата пита Тръмп: Къде е нашият мотивиращ водач? Скалата пита Тръмп: Къде е нашият мотивиращ водач?
Дуейн " Скалата " Джонсън разгласява видеоклип-обръщение към президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп след гибелта на Джордж Флойд. Актьорът заяв...
Публикацията на Скалата е харесана от над 2 млн. души. А самата Полина, която е израснала в Съединените щати и е учила публицистика там, в началото не повярвала.

" Беше цялостна изненада. Отначало не повярвах, че е той. Той освен я прочете. Явно му хареса, тъй като я разгласява на всички места ", показа Полина пред Bulgaria ON AIR.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР