Необичаен спектакъл-демонстрация готви доц. д-р Мирослав Цветанов за невъзможните възможности

...
Необичаен спектакъл-демонстрация готви доц. д-р Мирослав Цветанов за невъзможните възможности
Коментари Харесай

Доц. Мирослав Цветанов прави чудеса от хартия в спектакъл-демонстрация

Необичаен спектакъл-демонстрация готви доцент доктор Мирослав Цветанов за невъзможните благоприятни условия на хартията - този толкоз публикуван и доста живописен материал, който от дълго време сме привикнали да е част от живота ни.

На какво е способна дървесната целулоза? Може ли с изключение на да пишем върху нея - да използваме хартията като глина, да я създадем извънредно здрава, или внезапно да стане транспарантна...? Безбройни са нейните превъплъщения. Огромна и остаряла е ролята ѝ и в изкуството, само че може ли и още? Може ли даже това, което на пръв взор наподобява невероятно?

Досещате се какви са отговорите на тези въпроси от страна на доцент Цветанов, само че в случай че желаете доказателства, посетете на 3 октомври (неделя) „ Сцена 47 “ в НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “ от 19.00 ч. Входът е свободен .

„ Хартията с изключение на в бита, е и в изкуството, в това число и на театралната сцена. Ще разкрия неподозираните благоприятни условия на този наличен материал. Моята работа е да сътворявам театрални кукли – както за деца, по този начин и за възрастни . Самият развой е доста забавно занятие “, изясни пред Радио София доцент Цветанов.

В рамките на един час ще бъдат демонстрирани доста от най любопитните превъплъщения на хартията не другаде, а точно на сцената, където тя стои най-художествено.

В основната роля хARTията е план за обществена и цифрова среда. Един неповторим формат, който ще може да намерите в някои от най-популярните интернет платформи. Той е ориентиран както за експерти и студенти от разнообразни специалности, по този начин и за любознателната необятна публика.

Чуйте диалога на Мария Бояджиева с доцент Мирослав Цветанов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР