Необходими са законови промени за управление на районите в големите

...
Необходими са законови промени за управление на районите в големите
Коментари Харесай

Проф. Ивайло Старибратов във „Форум Пловдив“: Районните кметове трябва да имат повече средства, за да осъществяват исканията на жителите в отделните квартали

Необходими са законови промени за ръководство на регионите в огромните градове в страната, само че районните кметове на Пловдив и в този момент могат да разполагат с повече средства. Това съобщи пред Дарик радио претендентът за кмет на коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “ проф. Ивайло Старибратов. Той изясни, че е допустимо бюджетите им да бъдат увеличени на планов принцип, с цел да разполагат с избрани финанси, да бъдат по-оперативни и да реагират съгласно потребността на жителите в обособените квартали на града.

В профилираното предаване „ Форум Пловдив “ проф. Ивайло Старибратов разгласи и какво може да се случи действително в Пловдив през идващите 4 години. Ако хората гласоподават доверие на екипа ми, ще заложим такива промени, които да бъдат необратими, посочи той.

Има ли формула за печелене на изборите?

Според проф. Старибратов смисълът е не в математиката за печелене на избори, а в това, във формулата за ръководство на Пловдив през идващите години да се зададе вярно изискването на задачата и хората да решат кой най-бързо може да реши тази задача!

Кандидатът за кмет проф. Ивайло Старибратов, претендентите за районни кметове и общински съветници от ПК " Продължаваме промяната - Демократична България " са с номер 66 в бюлетините за локалните избори.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР