Необходими продукти (за 2 порции): 400 гр. картофи 200 гр. замразени

...
Необходими продукти (за 2 порции): 400 гр. картофи
200 гр. замразени
Коментари Харесай

Чудесен деликатес с пържени картофки и гъби

Необходими артикули (за 2 порции):

400 гр. картофи

200 гр. замразени гъби - патешки крайник или челядинка

100 гр. бекон

2 глави лук

50 гр. масло

200 гр. домати

2 яйца

сол

надробен черен пипер

Начин на подготвяне:

Измийте добре картофите, сложете ги в тенджера и залейте с гореща вода, а след това ги сложете на котлона и изчакайте да заврат, след това след 10 минути свалете от огъня, оставете ги да изстинат и ги нарежете на кръгчета.
5 аргументи да ядете по 1 картоф на ден
Има доста положителни аргументи да включите картофите в здравословната си диета. Ето и ТОП 5 на тях, оповестени в изданието self.com: 1. Те с...
Прочети повече
Сложете гъбите в солена кипяща вода и варете 5 минути, а след това прецедете, като бекона нарежете на кубчета. Изчистете лука и го нарежете на дребно.

Сложете тигана на котлона и когато загрее, сложете вътре бекона и пържете до зачервяване, като след това добавите лука и разтопеното масло и пържите 5 минути, като не спирате да бъркате. Прибавете сварените гъби и картофите, разбъркайте и оставете на междинен огън към 10 минути.

Измийте доматите и ги нарежете на филийки, след това ги сложете в тигана и прибавете солта и черния пипер, като разбъркате. След 5 минути излейте разрушените яйцата по краищата на тигана, като готвите още 5 минути под похлупак.

Да ви е сладко!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР