Необходими продукти: лимони - 2 бр. (розов и обикновен) лайм

...
Необходими продукти: лимони - 2 бр. (розов и обикновен) лайм
Коментари Харесай

Здравословна домашна лимонада, която веднага повишава имунитета

Необходими артикули:

лимони - 2 бр. (розов и обикновен)

лайм - 1 бр.

сода бикарбонат - 1/2 ч.л.

сол - 1 щипка

сироп от агаве - 3 - 4 с.л. (на вкус)

джинджифил - към 2 см свеж корен

вода - 1.2 л

Начин на подготвяне:

За да приготвим здравословната лимонада, първо кипваме малко вода на котлона и слагаме пресния корен от джинджифил, нарязан на тънки кръгчета. Варим 5-6 минути и оставяме да изстине, след което прецеждаме.

Изстискваме лимоните (ако нямате розов лимон, използвайте два обикновени). Много е хубаво, когато в лимонадата се усеща и оня мощен и пресен усет на цитрус, който идва от корите, по тази причина стискайте и част от корите откъм външната, цветна част.

Разбира се, течност не излиза, само че фини частици мощно съсредоточен цитрусов дестилат - да. Старайте се тези частици да попадат в течността/сока, а не да се разпръскват във въздуха.

Наливаме цитрусовият сок в огромна кана и доливаме със студения чай от джинджифил и студена минерална или пречистена вода.

Слагаме солта, сироп от агаве и сода бикарбонат. Разбъркваме, с цел да се образуват фини мехурчета.

Сервираме здравословната домашна лимонада на момента.

Чудесна детокс напитка за утринно филтриране на организма от отрови, която ни обезпечава положително общо положение и алкална среда, в която нашите органи да действат вярно, а ние да сме в положително въодушевление и да стартираме деня си с лекост, сила и тонус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР