Немски пенсионер откри в Тюрингия атомни бомби на Хитлер, които

...
Немски пенсионер откри в Тюрингия атомни бомби на Хитлер, които
Коментари Харесай

Атомни бомби на Хитлер вещаят нов Чернобил


Немски пенсионер откри в Тюрингия атомни бомби на Хитлер, които заплашват Европа с нуклеарна злополука, оповестява Daily Mail.

Бившият инженер-механик Петер Лор твърди, че е разкрил тунел с атомни бомби, прокопан в планината от нацистите към края на войната. Лор предизвестява, че скоро ще стартира разпад на ядрата, което ще се трансформира в атомна злополука за Европа, сходна на тази в Чернобил.

70-годишният пенсионер е разкрил 5 огромни железни обекта в планински тунел в долината Йонас в Тюрингия. По думите на Лор най-малко две от находките са атомни бомби.

Бившият инженер няма никакви подозрения, че е разкрил оръжие за всеобщо заличаване, основано от нацистите към края на Втората международна война. Формата на откритите в тунела обекти съгласно него съответствува с очертанията на атомни бомби.

„ Тези железни обекти лежат тук 71 години. В даден миг ще настъпи раздробяване на ядрата и тогава ни чака втори Чернобил “, предизвестява Лор.

Към края на Втората международна война долината Йонас, където пенсионерът е направил своето изобретение, е била площадка за направа на секретни военни обекти. Хиляди пандизчии от концентрационните лагери са прокопавали тунели в тази околност.

Макар че строителството им по този начин и не било приключено, системата от подземни тунели се протяга на дълги благи и включва пещери, бункери и складове. Смята се, че тази система от подземни тунели е била призвана да стане цитадела за водачите на Третия райх.

  • Хитлер основал атомна бомба и я изпитал върху съветски военнопленници
  • Убийствено слънце. Огледалото на Третия райх
  • Кодът на апокалипсиса: Тайното оръжие на нацистите

През април 1945 година долината Йонас е била освободена от американските войски. Оттогава всички нацистки документи, които имат отношение към тюрингския град Ордруф, са били засекретени от американците най-малко за 100 години.

Слуховете за атомни бомби в тези места се популяризират не за първи път. Миналата година в документалната стратегия „ В търсене на атомната бомба на Хитлер “ са били показани цитати от отчети на учени от Третия райх, а очевидци са разказвали, че нацистите са били покрай основаването на оръжие за всеобщо заличаване.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР