Немската партия Алтернатива за Германия заяви, че по време на

...
Немската партия Алтернатива за Германия заяви, че по време на
Коментари Харесай

Партия №2 във ФРГ иска разпускане на ЕС

Немската партия " Алтернатива за Германия " съобщи, че по време на акцията за изборите за Европейски парламент през идната година може да изиска " разформироване " на Европейския съюз.

Партията може да изиска и Германия да напусне блока.

" Търпението на водачите на партията към Европейски Съюз е изчерпано. Ето за какво желаеме Европейският съюз да бъде разхлабен и на негово място да основем нова европейска икономическа общественост и общественост по ползи - федерация на европейските народи ", оповестяват от прессъобщение на партията, представено от ДПА.

" Алтернатива за Германия " би трябвало да гласоподава позицията в края на юли. Партията поддържа излизането на Германия от Европейски Съюз още от 2019 година и приканва за унищожаване на Европейския парламент. Парламентарните избори в Европейски Съюз са планувани за юни 2024 година.

Миналата седмица водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов се  срещна с  водача на " Алтернатива за Германия " Тино Крупала. От пресцентъра на " Възраждане " се похвалиха за среща и разпространиха следното известие:

" Установеният разговор сред двете партии е съображение за оптимизъм в двустранните им връзки на европейското политическо пространство. "

Според последните социологически изследвания " Алтернатива за Германия " е втора политическа мощ след  " Християндемократическия съюз.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР