Нелепо изказване на американския президент Барак Обама буквално взриви американските

...
Нелепо изказване на американския президент Барак Обама буквално взриви американските
Коментари Харесай

Обама си мечтае за пайове с крек

Нелепо изявление на американския президент Барак Обама безусловно взриви американските медии. Президентът съобщи, че пайовете, които фамилията му похапва в Белия дом, може и да имат крек. Изненадващото изявление е направено пред десетки телевизионни камери, а думите му се трансфораха в същински шлагер в интернет.

Репликата на американския държавен глава е казана по време на годишна среща Месец на гордостта за ЛГБТ. На срещата са участвали и представители на половите малцинства от цялата страна.

По време на приема Обама загатнал своя напускащ сладкар, чието име е Бил Йозес и неговите необикновено вкусни пайове.

Според изявлението на президента, пайовете са толкоз вкусни, че напряко не е за поверие и вероятно сладкарят да прибавя в тях крек. След тези думи присъстващите на събитието изпаднали в плевел смях.

След напълно къса пауза брачната половинка на президента – Мишел Обама, взема решение да се намеси в обстановката и изяснява, че в действителност в пайовете няма крек.

Малко по-късно видеото с изявлението на американския президент става същински шлагер в интернет пространството. Неуместната смешка на президента накара мнозина от хората да си напомнят историята за някогашния съученик на президента на Съединени американски щати – преди време той показа, че в предишното Обама е употребявал кокаин.

 Пайове

По-късно Барак Обама признава в изявление пред New Yorker, че в предишното е пушил марихуана. Всъщност това е вторият мандат на Обама като президент на Съединени американски щати.

Президентът Съединени американски щати оглавява листата на най-лошите президенти на страната след края на Втората международна война. Това демонстрират резултатите от изследване, направено в Института по публично мнение към университета Куинипиак.

33 на 100 от интервюираните настояват, че той е най-лошият президент за последните 70 години, а 28 % считат, че по-лош водач е предшественикът на Обама – Джордж Буш.

Като най-хубав държавен глава американците дефинират президента Роналд Рейган, който ръководи през интервала 1981 до 1989 година. За него са дали своят вот 35 % от интервюираните.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР