Нелепа ситуация, заради недомислица във Варна. Жител на морската ни

...
Нелепа ситуация, заради недомислица във Варна. Жител на морската ни
Коментари Харесай

Варненец: Успях да си ударя главата в знака СНИМКА

Нелепа обстановка, поради недомислица във Варна. Жител на морската ни столица е блъснал главата си в пътен знак. До неприятния конфликт се стига заради височината на пътниото оборудване.  Разстоянието на знака от земята е едвам премине малко дете. Абсурдната табела се намира на улица „ Прилеп “.
 
„ Това е на небезизвестната ул. " Прилеп ". Днес " съумях " да си ударя главата в знака - от тротоара до знака -140 см, та към кого би трябвало да подам сигнал?, “ написа пострадалия.
 
„ Ако си беше гледал пътя нямаше да се нахака и отново щеше да пусне тъжба, че не е на нужната височина знака..., “ разяснява мъж.
 
„ Поне да го види. Иначе аз съм 190 см - на процедура във всички знаци мога да се ударя, в случай че не виждам къде вървя. Ама това е ситуацията - научил съм се да виждам, “ написа различен.
 
„ На този знак мястото му изобщо не е там! Как би предходна детска (за близнаци) или инвалидна количка? Въпросът ми е риторичен. Детската количка не се придвижва сама по тротоарите (слава Богу). Човек с увреждания в инвалидна количка, също може да бъде забелязан извънредно рядко самичък. Искате да кажете, че би трябвало ние да се съобразяваме със знака, а не тези които го слагат... Има задоволително образци за знаци изнесени по този начин, че да са забележими от преминаващите МПС-та, и в същото време да не основават стеснение на пешеходците.

Я ми покажете един тротоар във Варна, който да не е ангажиран от стълбове, знаци и колчета набити на 30 см. от бордюра във вътрешността и други сходни препятсвия, “ показа жителка.



Снимка: Mehmed Osmanov
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР