Нелеп автогол отложи коронясването на Лудогорец“ с 13-ата поредна шампионска

...
Нелеп автогол отложи коронясването на Лудогорец“ с 13-ата поредна шампионска
Коментари Харесай

Автогол отложи 13-ата поредна титла на Лудогорец

Нелеп автогол отсрочи коронясването на „ Лудогорец “ с 13-ата поредна шампионска купа на България по футбол.

Това стана на стадиона в Разград, където публиката се бе приготвила за ваучър след първия мач от плейофната фаза на челната шестица. Противник бе абсолютният дилетант „ Крумовград “.

Изненадващо гостите поведоха с 2:0. Това стана след голове на Александър Колев в 13-ата и на Серкан Юсеин в 31-ата минута.

Това накара мнозина да се усъмнят и да предрекат, че след почивката ще има „ обръщалка “. Така се и получи. Още 49-ата минута Рик Джонатан понижи резултата с прехвърлящ удар. Само щест минути по-късно отново той изравни след дузпа, отсъдена за спъването му в наказателното поле на гостите.

В 74-ата минута настъпи цялостният поврат. Руан Круз направи 3:2 и публиката стартира да се приготвя за празненството.

Защитникът на „ Лудогорец “ Антон Недялков обаче очевидно бе на друго мнение. В добавеното време на мача той си означи автогол.

Така интригата се резервира най-малко до идващия, втори кръг от плейфите. „ Лудогорец “ още веднъж е хазаин, освен това на втория ЦСКА-София. На първенците обаче им стига единствено тъждество, с цел да побеждават за 13-и следващ път. Те са преди всичко със 76 точки, а „ алените “ от столицата са с 66.

До края на плейофите остават 4 кръга. При тъждество „ Лудогорец “ ще резервира преднината от 10 точки и ще бъде неосъществим на върха.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР