Нелегалната имиграция от Мексико вече е неконтролируема, хуманитарна катастрофа. От

...
Нелегалната имиграция от Мексико вече е неконтролируема, хуманитарна катастрофа. От
Коментари Харесай

Тръмп: Нелегалната имиграция от Мексико е хуманитарна криза

Нелегалната имиграция от Мексико към този момент е неконтролируема, филантропична злополука. От нея страдат всички американци, тъй като гълта публични запаси и закрива работни места. Когато поех поста, аз се заклех да вардя сигурността на страната. Затова се обръщам към всеки американец - наградите конгресмените да гласоподават за построяването на стената по границата с Мексико. Всекидневно защитата по границата се бори с влизането на незаконните мигранти. Само за предишния месец те са 20 000 души. Нашата страна обичайно приема мигранти, само че законно влезнали чужденци, които имат капацитет да способстват за развиването на страната.

Това съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Той излезе с национално послание довечера, с което разгласи че американско-мексиканската граница е в положение на " рецесия ", което изисква издигане на стена.

Той попита какъв брой още американска кръв би трябвало да се пролее, с цел да вземе Конгресът вярното решение. Ако това бяха ваши близки, какво бихте създали, попита той.

Тръмп възнамерява да посети в четвъртък границата с Мексико по отношение на проблемите към построяването на стената.

Президентът обаче не разгласи изключително състояние, както се очакваше. По-рано той позволи да се стигне до подобен сюжет за да получи изключителни пълномощия, с цел да заобиколи Конгреса.

Той предстоящо прикани демократите да гласоподават средствата, желани за построяването на стената. Неведнъж президентът упрекна политическите си съперници за шътдауна сега в страната и вредите, които нанасят на елементарните американци.

Речта, първата на Тръмп в Овалния кабинет като президент, бе произнесена на фона на частичното прекъсване на работата на държавното управление на 22 декември 2018 година Около 800 000 федерални чиновници останаха без заплати, откакто демократите и Тръмп не могат да реализират съглашение за разпределяне на в допълнение финансиране на държавното управление. Американският водач го обвързва с разпределяне на 5,7 милиарда $ за създаване на стена по границата с Мексико, а демократите отхвърлят да одобряват настояването на американския водач.

Изявлението от Овалния кабинет бе излъчено от всички огромни национални и кабелни малките екрани.

Лидерите на демократите в Конгреса Нанси Пелоси и Чък Шумър " дадоха отговор " на Тръмп с излъчено онлайн послание, в което изложиха аргументите да са " срещу " отпущането на желаните 5 милиарда $ за построяването на стената.

Според тях, президентът сега разиграва една измислена от него рецесия, с която отвлича публичното внимание от по-важни проблеми.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР