Нелегална сонда и нерегламентирано използване на електроенергия са открити при

...
Нелегална сонда и нерегламентирано използване на електроенергия са открити при
Коментари Харесай

Нелегална сонда е открита при проверка на плажа "Корал"

Нелегална сонда и нерегламентирано потребление на електрическа енергия са открити при изненадваща инспекция на няколко институции на плажа "Корал ". Бил е тестван противозаконен обект, който се намира върху държавна благосъстоятелност. Това заяви в Бургас министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила.

Всеки, който употребява избрани услуги би трябвало да заплаща за това, акцентира Ангелкова. По кадастрална карта ще се открива, разположените каравани и палатки на плажа, дали са върху териториите на дюните или не. Ако има нарушавания, всичко ще бъде отстранено, осведоми Ангелкова.

Директорът на Областната дирекция на МВР-Бургас Калоян Калоянов съобщи, че при инспекция на Корал в края на юли са открити наркотични субстанции, скрити в стъклен амбалаж.

Министърът на туризма през днешния ден взе участие във конгрес дружно с кметове на черноморските общини в Бургаска област. Обсъждаха се ограниченията, които да се подхващат за идващия сезон и изключителни проблеми от сегашния, съобщи Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР