Нелегален развъдчик на кученца, който е управлявал рекет странична суматоха“

...
Нелегален развъдчик на кученца, който е управлявал рекет странична суматоха“
Коментари Харесай

Незаконен развъдчик на кученца трябва да върне 26 000 британски лири печалби, направени от тичане на ракета в провинциален дом

Нелегален развъдчик на кученца, който е управлявал рекет „ странична блъсканица “ от обширния си недодялан дом, е наказано да върне повече от 26 000 английски лири направи облаги.

Кристина Бартън, която беше началник на компания за събития с понита, стартира странична акция за продажба на кученца по време на пандемията, когато търсенето на кучета скочи. Съседите се оплакаха от шума, приближаващ от лаещи кучета, както и от животни, които се отклоняват от парцела и се замърсяват на открито.

43-годишният Бартън попита за лиценз за развъждане на кучета през 2020 година, само че не съумя да попълни съответните формуляри и вместо това построи развъдници и конюшни без позволение в дома й в Крос Хендс, покрай Ланели, Западен Уелс. По-късно тя беше разследвана от Съвета на окръг Кармартеншър, който откри, че е оповестила девет котила кученца за продажба онлайн - и чиновници споделиха, че тя е посочила „ очевидно неуважение на наредбите “.

Говорителка на съвета сподели: „ Съветът на окръг Кармартеншъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР