Некомпетентни, арогантни и неспособни дори на елементарна организация - това

...
Некомпетентни, арогантни и неспособни дори на елементарна организация - това
Коментари Харесай

Куп оплаквания от организацията на транспорта в София заради спирането на метрото

Некомпетентни, арогантни и неспособни даже на обикновена организация - това съставляват чиновниците на Центъра за градска подвижност (ЦГМ) и дирекция " Транспорт " . Такова обвиняване насочва неправителствената организация „ Спаси София” поради получилия се в центъра на София безпорядък заради планово прекъсване на метрото сред станциите " Сердика " и " Национален стадион " Васил Левски ".
От НПО-то са безапелационни, че ЦГМ и общинарите е трябвало да се съобразят с обикновени неща – да вземем за пример чиновници на ЦГМ да упътват хората къде са спирките на заместващите рейсове, още повече, че метрото е съществена връзка с летището.
" Информацията по спирките също беше напълно на български, само че за какво ли се чудим, като туристическата ангажираност на Следствен отдел към окръжна прокуратура е несъществуваща. Опитахме се да разбираем на диспечерите на ЦГМ, че има сериозен проблем с организацията, вследствие на което получихме с изключение на жестоко и надменно държание и удостоверение, че тези хора и началниците им просто толкоз си могат ", описват от " Спаси София ", като питат непосредствено кметицата Йорданка Фандъкова какво би трябвало да стане, с цел да стартира да работят тя и екипът ѝ. И заключват с оскърбление: " Тук не можем да организираме една заместваща линия с десетина рейса и няколко линии до гробищата. Срам и срам ".

Припомняме, че метрото няма да работи в сектора сред " Сердика " и " Национален стадион " Васил Левски " и на следващия ден, 4 ноември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР