Некачествено и бавно саниране остави без ток и покрив цяла

...
Некачествено и бавно саниране остави без ток и покрив цяла
Коментари Харесай

Саниран блок в Бургас протече

Некачествено и постепенно саниране остави без ток и покрив цяла жилищна кооперация в Бургас. Живеещите в протеклия блок № 9 в комплекс " Изгрев " са завели групов иск, а компанията е на път да сложи връх по постепенно саниране – за пет месеца не е приключила нито един вход в кооперацията.

Бургас

Няколко бригади се сменили единствено за последните два месеца, а откакто премахнали ламарините от покрива, жилищата почнали всеобщо да се наводняват.
Наталиа Терзиева: Най-много пакости беше в един пороен дъжд, дето ние 12 часа ринахме водата, събирахме с парцалите. Едвам успявахме. Митра Христова: Всичко съм прибрала - в таз стая, в другата стая. Трябва да се оправи, с цел да си измия и да си постелка към този момент.
Заради течовете на доста места прекъснало електричеството и доста електроуреди са развалени. Хората сами се оправят с повредите и желаят единствено по-скоро да се отстранят минусите.
Ламбо Ламбов: Ний помощ не желаеме, желаеме да оправят покрива...защото непрекъснато на всеки дъжд вали.
Според заместник-кмета по строителството слаб надзор и сложна връзка с основния реализатор са довели до спешната обстановка, само че след последната ревизия към този момент се работи интензивно.
Инж.Чанка Коралска - зам.-кмет по строителство: Покривът е още веднъж напълно изработен и се надяваме, че до края на февруари, несъмнено, в зимен интервал сме, се надяваме главните действия да бъдат завършени. От санираните 101 жилищни блока в Бургас до в този момент единствено при четири са установени разнообразни проблеми. След въвеждането на засилен надзор всички вреди и дефекти ще бъдат отстранени за сметка на изпълнителя, безапелационни са от Община Бургас.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР