Нека си признаем - книгите не са само за четене,

...
Нека си признаем - книгите не са само за четене,
Коментари Харесай

Книгата като декорация или какво да сложим на масичката за кафе

Нека си признаем - книгите не са единствено за четене, само че и за хубост и от дълго време са част от интериорния дизайн на жилищата и кафенетата. Спомнете си всички тези уютни местенца, на които сте ходили, единствено поради невероятната атмосфера с благоухание на кафе и книги. Да, книгите са превъзходен фон за Instagram пост, както и метод да създадем дома си да наподобява интелектуален (с огромна библиотека с доста книги) или моден и фешън (с вярно подбрания подбор от списания).

Обичаме да четем книги, само че не желаеме да отхвърляме и естетиката им. Все отново, дизайнерите на кориците не на вятъра са работили, с цел да основат същинско произведение на изкуството, което по едно и също време да притегля читателската публика към изданието и да го продава, само че и да разсъни естетическия ни дух. Освен това книгите не би трябвало да бъдат затваряни в чекмеджета или да стоят непоглеждани на рафта. Защо просто не ги извадим на холната масичка или масичката за кафе и да ги превърнем в част от интериорния дизайн на жилището ни?

Можете да употребявате фешън списания и културни списания, списания за дизайн, снимка, пътувания, храни и питиета или просто красиви корици на книги. Представяме ви списанията и книгите с най-красиви корици съгласно нас, които гордо бихме поставили на масичката си просто…. с цел да ни красят стаята.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Elephant Bookstore Sofia (@elephantbookstoresofia)

L'Europeo е класика, когато става дума за аранжиране на пространството. И готини Instagram постове. Невероятно стилните и артистични корици на списанието постоянно впечатляват и стоят доста красиво вкъщи и в кафенето. Освен това е симптом, че четете нещо качествено.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Vogue on covers (@vogueoncovers)

Разбира се, няма нищо по-стилно от стилната Библия Vogue. Сложете един брой в хола и ще се почувствате като в фешън къща.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Julie A.O.A.S (@christian_coco_et_moi)

Друго знаково списание е на Dior. Просто няма метод да не стои стилно.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Clarissa Ps (@clarissaps)

Всички книги, отдадени на живота на Фрида Кало, а творби на изкуството. Има няколко издадени на български език, тъй че можете да ги осъществявате в декора си. Но ги прочетете преди този момент, заслужават си.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Aня (@mechta_decabrya)

Флореография на Джесика Ру е книга за езика на цветята, чиято корица наподобява толкоз красиво, че незабавно желаете да си я купите.



Новото издание на " Великият Гетсби ", съдържащо невероятни илюстрации на Адам Симпсън, е същинско украшение. Просто се влюбихме в корицата.



Бисерната поредност на издателство " Колибри " също заслужава внимание. Кориците на някои от най-хубавите международни класики са дело на Иво Рафаилов, един от най-хубавите български графични дизайнери на книги.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР