Нека разберем коя от монетите между Pepe (PEPE), TRON (TRX)

...
Нека разберем коя от монетите между Pepe (PEPE), TRON (TRX)
Коментари Харесай

Къде може да откриете истинските бъдещи печалби? PEPE, VC Spectra или TRON?

Нека разберем коя от монетите сред Pepe (PEPE), TRON (TRX) и VC Spectra (SPCT) има късмет да бъде най-хубавата инвестиция. Също по този начин, научете какво е бъдещето им.

Движението на китовете връхлетя Pepe (PEPE) , само че TRON (TRX) демонстрира невероятна резистентност на този мечи пазар. Нещо повече, TRX даде искрица вяра на вложителите да се впуснат в печелившото му пътешестване.

От друга страна, VC Spectra (SPCT) заема челно място, защото е готова да се подреди измежду най-хубавите крипто вложения. Нека да научим повече за PEPE, SPCT и TRX.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Обобщение

  • Крипто специалистите настояват, че Pepe може да се търгува на цена към $0.00000060 до края на 2023 година
  • VC Spectra дава обещание 82% възвръщаемост на вложенията за новите вложители.
  • TRON се насочва към $0.11 до края на годината.

Манипулират ли китовете цената на Pepe (PEPE)?

През последната година Pepe (PEPE) означи монументално повишаване с близо 1,160% . Този голям растеж в цената на Pepe (PEPE) увеличи интереса, като китовете чакат възходящата траектория за монетата.



Притежателите на Pepe (PEPE) обаче се радваха на къс интервал на бичи подтик , защото еуфорията се оказа краткотрайна, тъй като придвижването на китовете взе бърз поврат.

Тъй като Pepe поевтиня с 9.75% през септември, вложителите се оглеждат за други топ алткойни. Pepe (PEPE) евентуално ще п адне назад до равнището си на поддръжка, защото CVD демонстрира , че продавачите са потърсили повече позиции.

В резултат на това цената на Pepe може да се намали до $0.00000060 до края на 2023 година, което е спад по отношение на октомврийската ѝ комерсиална цена от $0.00000070. Поглеждайки графиката на Pepe (PEPE), няма индикации, че китовете се възползват от опцията да купуват от това потапяне.

Въпреки това, трейдърите на Pepe би трябвало да бъдат внимателни, че китовете евентуално ще се откажат от притежанията си, щом настъпи отскок. Така на собствен ред монетата Pepe може още веднъж да изгуби позициите си.

VC Spectra (SPCT) поддържа впечатляваща динамичност

Инвеститорите са запленени от VC Spectra (SPCT) заради нейните действителни полезности и усъвършенствана възвръщаемост . VC Spectra (SPCT) е нова платформа, която трансформира радикално пейзажа на финтех и блокчейн . VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд с безапелационна композиция от устойчиви вложения и впечатляващи тактики за търговия.

Много вложители постоянно се питат: коя криптовалута да купят през днешния ден за дълготраен интервал? С всички тези впечатляващи стадии на предварителна продажба, отговорът може да бъде VC Spectra (SPCT). VC Spectra (SPCT) направи сериозен скок, потапяйки се в крипто пространството, привличайки вниманието на вложителите.

Заслужава да се означи, че VC Spectra (SPCT) употребява AI технологията, с цел да насърчи облагите, като в същото време показва изключителни преимущества като право на глас, тримесечни дивиденти и назад изкупуване .

Тъй като предварителната продажба продължава, пътуването на VC Spectra (SPCT) е много увлекателно. VC Spectra (SPCT) към този момент скочи три пъти в своя стадий 3 , достигайки цена на токена от $0.044 . Инвеститорите от стадий 2 пожънаха 300% растеж на вложенията си.

А вероятностите на VC Spectra (SPCT) са още по-ярки. Инвеститорите, които желаят да закупят VC Spectra (SPCT) на този стадий, ще получат 82% след края на предварителната продажба.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

TRON (TRX) потегля на странствуване: Какво следва?

TRON (TRX) реализира невиждани триумфи, като се изкачи със зашеметяващите 43.10% през последната година. TRON (TRX) показва удивително пътешестване като един от най-хубавите DeFi планове. Крипто общността е разчувствана от забележителния скок от 4.8 милиона дневни транзакции с TRON.

Поддържайки прогресивен тренд от началото на годината, TRON (TRX) откри своите нови висоти. Ще доближи ли обаче цената на монетата TRON до  $0.10 ? Монетата TRON отскочи от трендлинията на поддръжка, пробивайки над границата от $0.083 , което в допълнение затвърждава бичия път на TRON (TRX) към $0.10 . Ключовите механически знаци на TRON (TRX), като 50 и 200-дневната EMA , оферират непоколебима поддръжка на възходящия скок.

През октомври TRON се колебаеше към $0.09 . Крипто анализаторите на оптимистичните вероятности пред монетата TRON разкриват, че в случай че общият пазар се възвърне, TRON (TRX) ще се търгува на по високи върхове от към $0.11 в края на 2023 година Ето за какво избухливият напредък на TRON (TRX) притегля много внимание.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР