Нека признаем – здравата красива, с равномерен тен кожа е

...
Нека признаем – здравата красива, с равномерен тен кожа е
Коментари Харесай

Как да върнем блясъка на кожата си за предстоящите празници?

Нека признаем – хубавичко красива, с постоянен загар кожа е фантазията на всяка жена. На доста от нас с напредването на годините, за жалост, ни се постанова да се оправим с много притеснителния и сигурно засягащ самочувствието ни проблем- появяването на тъмни петна. Случи ли се те да се появяват на лицето ни нормално първото, което вършим е да си вземем по-покривна декоративна козметика, с която усърдно да се опитаме да ги скрием, нали? Това обаче от своя страна може още повече да утежни положението на кожата на лицето и да докара до задръстване на порите и други вреди.

Има и различен вид – да се впуснем в поредност от скъпи и за жалост, в множеството случаи съвсем неефективни процедури, с вяра да ни помогнат да се преборим с нежеланата пигментация. А решението е просто и елементарно – да намерим правилната козметика, която да прилагаме постоянно! Да, има чудесни специфични кремове, серуми и артикули, които могат да ви върнат самочувствието и усмивката и да ви оказват помощ да се избавите от нежеланите петна и ние през днешния ден ще ви представим два от тях. 

Решението идва от експертите на, които са създали и, които приложени дружно дават изумителни резултати. Продуктите от серията  съдържат дейни съставки, които предотвратяват образуването на пигментни петна и спомагат за уеднаквяване на тена. С тяхна помощ ще върнете блясъка и младежкия тип на вашата кожа. Уникалното при тях е, че не са фоточувствителни  и да – това значи, че могат да се употребяват всеки ден от годината!

 на е вашето решението за битка с тъмните петна. Независимо дали са разследване просто на хода на времето, прекалено излагане на слънце, бременност, акне, хормонален дисбаланс, или пострадване.



поправя и изравнява неравномерния загар на кожата, предотвратява появяването на нови петна и възстановява естествения искра на изтощената кожа. Може да се употребява всеки ден от годината, защото не е фоточувствителен. Съдържа висока централизация на депигментиращи дейни съставки. Специалистите на са вложили в серума: неповторима композиция от витамини;  антиоксидант извлечен от маслиново растение; деен комплекс, тягостен производството на меланин, който пък e извлечен от грах; млечна киселина; както и пептид  от морски водорасли.

Депигментиращият, съсредоточен за равнене на тена на ще върне блясъка на кожата ви, тъй като той работи интензивно върху гените, виновни за пигментацията на кожата, изравнява естествения загар на кожата, блокира въздействието на от нездравословните UV-лъчи.



Ако кожата ви е смесена или по-мазна, експертите на Laboratorios BABÉ предлагат  от серията Iqualogy White. Продуктът се отличава с хидратация в дълбочина, всмуква се бързо и матира без да изсушава. Кожата ви освен ще е и с подравнен загар и пресен тип, само че и ще се преборите с така  непрятното лъщене.

С хидратиращия на Laboratorios BABÉ тенън ви ще е подравнен, кожата ви ще възвърне мекотата и еластичността. Тя още веднъж ще е цялостна с искра с помощта на съдържащите се в продукта  глицерин, витамини, деен комплекс от грахов дестилат, пептиди извлечени от водорасли, изсветляваща млечна киселина и хидролизирани естери от жожоба.

Ефектът на продуктите от серията отлично може да подсилите и с различен артикул от Laboratorios BABÉ - ампулите с, от които екипът на Момичетата от града е просто очарован. И...

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР