"Нека по време на празници структурите ни в страната да

...
"Нека по време на празници структурите ни в страната да
Коментари Харесай

Нинова с призив за празниците: Помагайте на възрастни, самотни, изолирани и болни хори

"Нека по време на празници структурите ни в страната да се активизират, с цел да оказват помощ на възрастни, самотни, изолирани и заболели хора ". За това прикани ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на работна среща с новоизбрания регионален ръководител на Българска социалистическа партия в Стара Загора Румяна Динева и Надежда Димитрова - новоизбран общински ръководител на община Павел баня.

Нинова благодари за дейното присъединяване на Младежкото обединяване, общинските съветници и депутати от област Стара Загора за включването им в доброволческата акция - в лечебни заведения, РЗИ и обществени грижи.

"Доброволчеството в тези тежки времена, по време на коронавирус рецесията, е наша съществена задача, с цел да сме покрай нуждаещите хора ", акцентира още тя.

В рамките на обиколката й в страната, Нинова разисква и тематиката за различния План за резистентност и възобновяване на Българска социалистическа партия. По думите й ограниченията, които държавното управление предлага в своя проект не съставляват стратегическа визия за България. "Рискуваме, до момента в който ГЕРБ са на власт, Европейската комисия да не утвърди проекта на България, а оттова - и средствата, предопределени за страната да се забавят ", добави тя.

Нинова е безапелационна, че проектът на Българска социалистическа партия е насочен напълно с грижа за хората. "Целта е европейските средства да стигнат до всеки човек ", безапелационна е лидерката на социалистическата партия.

„ Българска социалистическа партия откроява три целта в различния си проект, а точно - нов модел в опазването на здравето, ограничения за стопански напредък и повишение на приходите “, напомни водачът на българските социалисти.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР