Нека отново си кажем нещата, които миналата година звучаха така

...
Нека отново си кажем нещата, които миналата година звучаха така
Коментари Харесай

Елисавета Белобрадова : Румен Радев винаги е защитавал руските интереси в България

Нека още веднъж си кажем нещата, които предходната година звучаха по този начин непопулярно, тъй като господин изглеждаше толкоз умен и благ и викаше “С вас съм ” и младежите викаха “Браво ” и беше огромно вдъхновение. Това написа във Фейсбук Елисавета Белобрадова от " ". 

Осем месеца по-късно да напомним, без да споделяме “казах ли ви ”.



Господин постоянно е защитавал съветските ползи в България. Ако съумеете да си спомните главните му дейности като президент от първия му мандат, ще се уверите, че е по този начин.

Но то това е най-голямата компликация - да помним. Ако не съумяваме да помним - дано си записваме с бележки на дрешника.

Последните две години господин Радев имаше една огромна цел - да ръководи посредством поредност от служебни държавни управления и тази упоритост ще продължава да дестабилизира мощно политическата конюнктура.

Всичко това нямаше да е чак подобен проблем, в случай че беше на политическата сцена наедно с всички останали водачи на партии, та да можем да го посочим като пълноправен участник в тази конкуренция.

Най-силният инструмент на е в неговата симулативност. Огромната му упоритост, прикрита зад думите “обединител ”, “национална отговорност ”.

Облечен в костюм на президент, той се държи като политически водач.

Тази симулативност го избавя от дребнотемието ГЕРБ-БСП-ДПС-КАКВОТОРЕШИТЕ

Той не влиза в устите на хората с оцветяването си. Не се начеват диалози “А вие за какво се коалирахте с… ”, когато се чуе неговото име. Създава политически планове и след това ги денонсира с компактен, модулиран глас, с цел да начене нови.

Използва мънички малки врати в Конституцията, които служат единствено за закрепване на ситуацията сред два Народното събрание, с цел да води дейни политики и да нападна политически сили.

Превърна президетската власт в партийна мощ, денонсирайки духа на Конституцията.

Това е най-големият проблем.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР