Нека не даваме шанс на миналото да минира нашето бъдеще,

...
Нека не даваме шанс на миналото да минира нашето бъдеще,
Коментари Харесай

Да не даваме шанс на миналото да минира бъдещето

Нека не даваме късмет на предишното да минира нашето бъдеще, прикани Румен Радев, откакто упражни правото си на глас в Професионалната гимназия по превоз " Макгахан " в София. " Нека всеки откри 15 минути през днешния ден, с цел да не губим 5 години в бъдещето. Нашата отговорност пред България е отговорност към личния ни живот ", добави той.

Кандидатът за втори мандат прикани за цялостна готовност и всеобщо гласоподаване. " Нека бъдем проведени и постъпим с отговорност към днешния ден. Нека сами дефинираме ориста и бъдещето си, а да не даваме късмет на другите да вземат решение вместо нас ", уточни Радев.

" Гласувах за самоуверен и съдбоносен президент на Република България. Гласувах за човек на дълга. Гласувах за това от на следващия ден президентската институция, дружно с очертаващото се болшинство в Народното събрание, да отворим нова страница в историята на България. Нова страница за нейното равноправно място в европейските институции ", съобщи Илияна Йотова. Тя добави, че желае българчетата да се върнат от чужбина, както и да има общи цели и съгласие сред институциите. " Г-н Радев не предава никого. Работим България да се отърси от беззаконието. Ние продължаваме смяната с всички рационални хора в страната. На мен се пада отговорността да кажа, че 5 години по-късно съм вицепрезидент в една кандидат-президентска двойка с Румен Радев ", акцентира Йотова.

" Гласувах за президент общественик, който ще се управлява от българския народен интерес, който като главнокомандващ ще се старае да има мир, България да не бъде въвличана във военни спорове, постоянно ще постанова несъгласие на закони, в които има и най-малкото съмнение, че има корупция и лобизъм, и ще трансформира Консултативния съвет по национална сигурност в орган, където държавници ще мислим за България ". Това съобщи Корнелия Нинова, откакто упражни своя избор.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР