„Нека на 27-ми октомври бъдем мъдри и отговорни към себе

...
„Нека на 27-ми октомври бъдем мъдри и отговорни към себе
Коментари Харесай

Петър Витанов в Пловдив: Да направим мъдър избор и да подкрепим социалното лице на местната власт

„ Нека на 27-ми октомври бъдем мъдри и виновни към себе си и децата си. Нека да подкрепим общественото лице на локалната власт. “, съобщи ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Петър Витанов по време на среща в поддръжка на претендента за кмет на регион „ Запад “ в Пловдив Десислава Йорданова.

В срещата взеха присъединяване и доктор Николай Радев, претендент за кмет на град Пловдив, както и народните представители Александър Симов и доцент Георги Йорданов.

Витанов акцентира главните проблеми в Пловдив: „ Пловдив е един от градовете с най-мръсен въздух в страната. Един от градовете с най-нецелесъобразно разходване на средства - за Колодрума в града отпуснатите средства скочиха от 17 на 60 млн. лв., само че няма пари за майките, няма пари за облагородяване на градската среда и улеснение напредването на колички - детски, на хора с увреждания. Спечелени са средства за умни светофари, умни светофари обаче няма. “

„ Затова дано подкрепим силата, хъсът и желанието на претендентите на левицата. Нека заложим на алтернативата на общественото, на устойчивото, на европейското! “, добави Витанов.

Кандидатът за кмет на Пловдив доктор Радев заявява: „ Българска социалистическа партия се разграничава по това, че предлага лявата стратегия с индивида в центъра. “ Като съществени аспекти от нея той изведе избавяне на общинското опазване на здравето, възобновяване на просветителния ценз на жителите, Пловдив - град на високите технологии и други

Кандидатът за кмет на регион „ Западен “ Десислава Йорданова сподели: „ Слушаме едно и също към този момент дълго време. Пловдив се задъхва. Имаме хрумвания за смяна. “ Представяйки своята платформа, тя подчертава: „ за мен Западен е нашият общ дом, който дружно би трябвало да подредим и поддържаме. Искам да спрем порочния модел преди всичко да стоят икономическите ползи, тъй като всеки човек е значим. “

В рамките на своето посещаване в Пловдив водачът на социалистите в Екологичен потенциал взе присъединяване и в честванията във връзка 140 годишнината от основаване на Народна библиотека „ Иван Вазов “.

Витанов се включва интензивно в предизборни събития в поддръжка на претендентите на Българска социалистическа партия за кметове и общински съветници. До момента той посети области Русе, Перник, Плевен. Предстоят негови срещи в области Габрово, Ямбол, Варна, Смолян, София.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР