Нека Корнелия Нинова ни каже по време на преговорите дали

...
Нека Корнелия Нинова ни каже по време на преговорите дали
Коментари Харесай

Каримански, ИТН: Няма да откажем мандат, ако ни бъде връчен

" Нека Корнелия Нинова ни каже по време на договарянията дали Българска социалистическа партия биха поканили министър председател от „ Продължаваме промяната “ и тогава ще обмислим позицията си. Това съобщи пред публицисти ръководителят на Комисията по бюджет и финанси и депутат от " ИТН “ Любомир Каримански.

Думите му са във връзка изявлението на водача на левицата, че в случай че те получат третия мандат, ще предложат министър председател от " Продължаваме промяната ".

Каримански добави, че на този стадий не е имало опция да бъдат разисквани тези въпроси, защото е имало работа в Комисията по бюджет и финанси.

" Днес имаме група в 16.30 часа, на която евентуално може и това да обсъдим ", разяснява той.

Има Такъв Народ няма да върне мандата, в случай че президентът реши да го връчи на тях.

" Аз го споделям и сътрудниците са го казвали, че това е виновната позиция. Трябва да се вземе и би трябвало да се направи опит да има държавно управление, в случай че това е воляната на Народното събрание ", безапелационен бе Любомир Каримански.

" ИТН " не държи министър председателят да е от редиците на партията. " Най-добрият метод в тази ситуация е да има консенсусна фигура “, добави депутатът и посочи, че тя може да бъде и от техните редици.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР