Нежното острие на ГЕРБ отново прикова вниманието върху себе си.Ако

...
Нежното острие на ГЕРБ отново прикова вниманието върху себе си.Ако
Коментари Харесай

Атанасова, ГЕРБ: Това управление е провал, предсрочните избори даже вече закъсняват

Нежното острие на ГЕРБ още веднъж прикова вниманието върху себе си.

Ако би трябвало да се пошегувам, ролята на опозицията в това Народно събрание се обезсмисли. Самите ръководещи си спретват толкоз доста кавги, че няма потребност от нас. Ако би трябвало да бъда сериозна обаче, избор на съмнение може да бъде импортиран по всяка една политика. Управляващите са цялостен неуспех. Категорично ще има предварителни избори и те дори към този момент закъсняват.

Това сподели в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова. " Коалицията е един политически Франкенщайн, която всекидневно нанася вреди на България. Управляващите единствено си поделят части от баницата и разпределят кой да седне на страната софра, а там сядат баджанаци, братовчеди, любовници. Хората виждат тези неща и схващат, че апелите за смяна са неистини. Всичките изказвания на ръководещите са неистини. Нека излязат и дадат доказателства. Нима за тези 100 дни хората живеят по-добре или пътищата се ремонтират по-добре? Нали твърдяха, че парите за Автомагистрала " Хемус " се изнасят със сакове и влизат в ГЕРБ? Само манипулират, само че хората виждат и схващат всичко ", добави тя. 

" ГЕРБ няма да поддържа нито една от двете кандидатури за основен гуверньор на Българска народна банка. И двете кандидатури не могат да доближат ранга и равнището на настоящия шеф на Българска народна банка Димитър Радев. Ще присъстваме на дебатите в пленарна зала, само че няма да подкрепим нито един от двамата претенденти. Планът за възобновяване се забави извънредно доста. Нас ни тормози, че в него има скандални редакции. Говоря за батериите, тъй като това дава основа за много корупционни схеми. Второто доста притеснитеснително нещое промяната в БЕХ ", разкри Атанасова.

" Все повече клюки се носят, че на 24 май Кирил Петков ще отстрани ветото за участието на Северна Македония в Европейски Съюз. Нашата позиция е безапелационна - Северна Македония би трябвало да изпълнят първо всичките сделки по Договора за добросъседство и едвам тогава да стартират договарянията с Европейски Съюз. Ако изгоним съветския дипломат, Москва ще изпрати нов дипломат. Елена Митрофанова се държи меко казано недипломатично. Вчера министър председателят Кирил Петков още веднъж наруши законите и популяризира класифицирана информация. Не можеш да обявяваш, че сега тече специфична интервенция за спасяването на българските моряци в Мариупол и да казваш имената на участващите в интервенцията. Това заплашва националаната ни сигурност и живота на българските моряци ", завърши Десислава Атанасова, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР