Нежни и елегантни, роклите от коприна са от онези ,

...
Нежни и елегантни, роклите от коприна са от онези ,
Коментари Харесай

31 рокли от коприна и как да ги носим

Нежни и елегантни, роклите от коприна са от тези, в които ние, момичетата, елементарно се влюбваме. И в случай че през зимата обичаме да ги носим под най-топлите и пухкави палта, с цел да стигнем до някое празненство, то през лятото можем да нямаме нищо друго върху себе си с изключение на роклята. Особено в случай че сме край някой басейн или на брега на морето, когато можем да се разхождаме боси с цялото си лятно равнодушие.



Харесва ни по какъв начин изящната материя гали кожата и й носи чувство за лекост и хладина в най-топлите дни. Освен това моделите вид „ нощница “ минават от сезон в сезон и постоянно се отличават със своята фина грациозност и. Точно това ги прави желани и за брачен тоалет, а моделите в по-пастелни или ярки цветове могат да се трансфорат в идеалния аутфит, в случай че ще споделим най-щастливия ден на най-добрата си другарка.



Освен боси по пясъка, копринените рокли можем да комбинираме и с обувки на висок ток, с чехли, с комфортни сандали и даже с кецове или летни боти. Обикновено правия им контур обрисува леко тялото, само че в случай че желаеме да подчертаем талията, можем да сложим колан. Можем да прибавим и, само че сигурно е добре да бъдат нежни и минималистични.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР