Неизвестни са потрошили витрините на информационните табла на културните институти

...
Неизвестни са потрошили витрините на информационните табла на културните институти
Коментари Харесай

Вандали трошиха информационни табла в центъра на Ловеч

Неизвестни са потрошили витрините на осведомителните табла на културните институти в Ловеч, намиращи се на ул. "Търговска " в центъра против театъра, оповестяват от общинската администрация.

Актът е израз на жестоко, вандалско неуважение на културата, и то тъкмо по 1 ноември - Денят на будителите, показват от община Ловеч. От там прибавиха, че има провали и по таблата на изложбата, подредена пред общинската администрация, отдадена на 100 години от края на Първата международна война.

От Община Ловеч приканват жителите да опазват околната среда и интензивно да спомагат за преустановяване на тези безобразия. "Чудесно е, че жителите са сериозни към всеки пропуск или неточност на общината и документират това със фотоси в обществените мрежи. Но можем да бъдем също толкоз сериозни и към тези, които разрушават или загрозяват градската среда.



Ако обществените мрежи "не виждат " тези хулигани, това значи поддръжка за тях. Покажете ги! Тогава изгодата ще бъде доста по-голяма за всички нас като общественост ", е коментирала кметът на община Ловеч Корнелия Маринова, представена от пресцентъра на администрацията й.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР