Неизвестни лица са се опитали да забъркат световния №1 Новак

...
Неизвестни лица са се опитали да забъркат световния №1 Новак
Коментари Харесай

Сръбската богиня, която за една бройка не съблазни Джокович

Неизвестни лица са се пробвали да забъркат международния №1 Новак Джокович в сексафера, само че не са съумели, оповестява локалното издание „ Свет “. На манекенката Наталия Шчекич била препоръчана сериозна сума, с цел да съблазни Ноле при завръщането му в Белград предходната седмица и да го вкара в леглото, записвайки всичко на видео. По това време самият Новак подвигна гръмък ваучър във връзка рекордния брой седмици отпред на ранглистата и мотивът е бил налице.

„ Истина е, че един човек ми се обади. Той е от Белград и минава за сериозен управител. Помислих, че става въпрос за сериозен ангажимент, за някоя реклама или ревю. Когато диалогът стартира, взех решение, че съм жертва на скрита камера. Но не бях. От мен се искаше да отведа някъде Новак и всичко това щеше да бъде снимано. Имаше и съответна оферта - 50-60 000 евро и пътешестване до определена от мен дестинация. Това е обидно, аз не съм такова момиче. Да предположим, че бях приела и видеото беше оповестено. Тогава щеше да настане безпорядък. Дано не намерят друго момиче, което да се навие. Новак не заслужава това “, споделя тя..

Според изданието, въпросният управител, който трябвало да уреди нещата, пътувал постоянно по целия свят и имал много контакти.

„ С него се свързаха хора от Англия, които желаеха да ударят по имиджа на Джокович. Трябваше да откри сексбомба, която да вкара тенисиста в леглото. Плановете обаче удариха на камък. Той твърди, че англичаните му дали прекомерно къс период, а организацията на сходно нещо лишава време “, споделя неизвестен източник.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР