Неизвестни лица ограбиха къщата на футболиста на испанския клуб Севиля

...
Неизвестни лица ограбиха къщата на футболиста на испанския клуб Севиля
Коментари Харесай

Крадци обраха дома на Серхио Рамос, докато децата му са били вътре

Неизвестни лица ограбиха къщата на футболиста на испанския клуб Севиля Серхио Рамос в село Боюйос де ла Митасион (автономна област Андалусия), оповестява вестник ABC.

Инцидентът е станал на 20 септември, когато Рамос е бил на мач, а брачната половинка му Пилар Рубио е напуснала града по работа. Когато крадците нахлули в къщата, вътре били четирите деца на двойката, както и бавачките им. Те не са потърпевши, прецизират испанските медии.

Крадците са откраднали скъпи часовници, бижута, облекла и пари, които Рамос и Рубио държат вкъщи. Полицията към този момент е почнала следствие на случая.  

На 20 септември Севиля приключи наедно 1:1 вкъщи с френския Ланс в мач от първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Бранителят игра цялостни 90 минути в дуела. 

37-годишният Рамос мина в испанския футболен клуб Севиля при започване на септември. Последният му клуб беше Пари Сен Жермен, за който той игра от 2021 до 2023 година. С тима от Париж той стана два пъти първенец на Франция и завоюва един път Суперкупата на страната.

Бранителят стартира професионалната си кариера в Севиля и игра за клуба от 2002 до 2005 година. След това той мина в Реал Мадрид, където остана до 2021-а. С мадридския клуб Рамос стана първенец на Испания пет пъти, завоюва Шампионската лига четири пъти, националната Суперкупа и Световното клубно състезание, три пъти Суперкупата на УЕФА и два пъти Купата на Испания.

Серхио Рамос е рекордьор по мачове за испанския народен тим - 180. С Испания бранителят е международен първенец (2010) и повторен европейски отличник (2008, 2012). През февруари 2023 година той се отдръпна от националния тим.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР