Неизвестен е изрисувал с непристойни картинки и думички обществена чешма

...
Неизвестен е изрисувал с непристойни картинки и думички обществена чешма
Коментари Харесай

Генчо, напиши това на вратата на дома си, че да знаят хората какъв ХУбавец си!

Неизвестен е изрисувал с непристойни картинки и думички социална чешма в Габровско.

От фотоси, споделени в обществената мрежа Фейбук, се вижда, че върху резервоар за боклук е изписана неприлична дума, а в региона на чешмата има и рисунка на фалос.

Вероятно причинителят на грозното действие се споделя Генчо, защото това име е изписано със наследник спрей върху монумент.

За вандалския акт алармира Тодорка Мирчева. Тя споделя, че скулпторът Петър Хаджиганев е направил чешмата, която е кръстил " Драгомировата чешма " - в памет на сина си Драгомир.



" ГЕНЧООО, ГЕНЧОООО ", КАКЪВ Х.. ТЕ Е ДОКАРАЛ сред селата Стоманеците и Зелено дърво, че да нашариш с БЪЛГАРСКИ МАНТРИ Драгомировата чешма! ", написа яростно дамата.

Тодорка споделя, че преди време бабаити са разрушили една от пейките в региона на чешмата.

" И ти, Генчо, вместо да ни окажеш помощ в ежедневната борба за ХУбав балкански край - си ни турнал един неХУбав къс израз, казващ всичко за ГЕНЧОВСКАТА НАРОДОПСИХОЛОГИЯ. Нашарил си и паметния знак на БЪЛГАРСКОТО ОПЪЛЧЕНИЕ: Ама, те, дедите ни са развявали флагове за достойнството национална, за независимост и не са очаквали, че някой през днешния ден ще си развява други неща на ачик! ", написа още Тодорка.

Жената прикани Генчо да не посяга на изворите и на паметните знаци, издигнати в символ на благодарност към дедите ни, борили се за независимост.

" Генчо, напиши това на вратата на дома, който обитаваш, че да знаят хората какъв ХУбавец си! И нека до всяко положително създание застане най-малко още едно, че да помогне на " Генчо " да заобича себе си - другояче с тези КЪСИ ХУ* мантри няма да реализираме своята Нирвана! ЙОК! ", приключва поста си Мирчева.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР