Неизвестен човек разхожда кучето си по нелеп начин в Монтанско.Видео,

...
Неизвестен човек разхожда кучето си по нелеп начин в Монтанско.Видео,
Коментари Харесай

Вижте как разхождат куче в Монтанско СНИМКИ+ВИДЕО

Неизвестен човек разхожда кучето си по безразсъден метод в Монтанско.

Видео, което е оповестено в обществената мрежа Facebook, демонстрира безразсъден метод за разходка на домакински любим. От фрагментите виждаме, че на кучето е сложена каиша, а незнаен човек придържа мотива от автомобил с марката " Ауди ". Безумният случай е сниман в Монтанско.

" Изрод! Разхожда кучето на каишка с колата по монтанските улици. Това не е обикновено ", написа индивидът, популяризирал видеокадрите.

Николай Райков е изпратил фрагментите до интернационална организация за отбрана на животни, а от там са декларирали, че следва да бъде подаден сигнал до полицията.



Потребител на Facebook обаче отбелязва, че е трябвало сигналът към органите на реда да бъде подаден незабавно.

" Ходил съм в полицията за сходни проблеми и ми споделиха сигналът да се подава на момента, другояче няма какво да се направи! ", написа Владимир Тенев.

Хората са безапелационни, че това е насмешка с животното, а индивидът, разхождащ кучето по този безразсъден метод, следва да бъде глобен от органите на реда.

Припомнете си, че единствено преди дни ви показвахме принуждение, подигравка и изтезаване на коне. Във видео се вижда по какъв начин мъжете са впрегнали два коня в дървени каруци, вързали са ги една за друга и принуждават животните да теглят в противоположни направления, с цел да видят кой кон е по-силен. Още по тематиката тук:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР