Овдовялата снаха на Хънтър Байдън е свидетелствала, че е намерила

...
Овдовялата снаха на Хънтър Байдън е свидетелствала, че е намерила
Коментари Харесай

Вдовицата на Бо Байдън свидетелства, че е видяла револвер в камиона на Хънтър Байдън

Овдовялата снаха на Хънтър Байдън е свидетелствала, че е намерила револвера му и го е изхвърлила от боязън от спираловидната му взаимозависимост от опиати, евентуално подкрепяйки мнението на прокурорите случай, че синът на президента Джо Байдън е нарушил закон, забраняващ на употребяващите противозаконни опиати да имат огнестрелни оръжия.

Хали Байдън описа на правосъдните заседатели за момента, в който е намерила револвера в камиона му, описвайки по какъв начин го е поставила в кожена торбичка, пъхнала го в пазарска чанта и го хвърлила в кофа за отпадък пред пазар покрай дома си.

„ Изпаднах в суматоха и желаех да се отърва от тях “, свидетелства тя за намирането на револвера и боеприпасите в конзолата на автомобила през октомври 2018 година „ Не желаех той да се нарани и не желаех децата ми да го намерят и да се наранят. ”

Покупката на револвера Colt от Хънтър Байдън – и неистовото изхвърляне на Хали Байдън от него – са централни за делото против него. Федералните прокурори споделят, че с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР