Неговото изявление идва след проучване на Съюза на британската индустрия,

...
Неговото изявление идва след проучване на Съюза на британската индустрия,
Коментари Харесай

Бизнесът не иска да инвестира във Великобритания заради Brexit

Неговото изказване идва след изследване на Съюза на английската промишленост, съгласно което 42 на 100 от английските компании считат, че Brexit ще навреди на техните бизнес проекти. Организацията предложи на английското държавно управление бързо да реализира съглашение за свободна търговия с Европейски Съюз.

Хамънд разкрива, че държавното управление от ден на ден се застъпва за " временен режим ", с цел да се понижат вредите в бранша, откакто Англия излезе от Европейския съюз.

„ Преди пет седмици, тази концепция беше определяна от министрите като нова идея, само че сега съвсем всички членове на държавното управление считат, че би трябвало да имаме един временен период”, сподели министърът на финансите. Според неговия план, този интервал би траял няколко години.

Други политици, като министърът на търговията Лиъм Фокс, по-рано се опълчиха на всевъзможен сходен преход, заявявайки, че Англия елементарно ще се оправи сама и отвън Европейски Съюз, тъй като нейните другари по света " чакат да стартират договаряния за търговия”.
Наскоро той сподели, че подобен интервал е въпреки всичко нужен, само че прикани това да продължи „ малко време. Фокс сподели, че преходният интервал ще помогне на Лондон да " прави нови търговски съглашения " със света, каквито сега не може, тъй като към момента е част от митническия съюз на Европейски Съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР