Неговите обвинения бяха отменени миналата година след нови ДНК доказателства,

...
Неговите обвинения бяха отменени миналата година след нови ДНК доказателства,
Коментари Харесай

Комисията за преразглеждане на наказателни дела се извинява на Андрю Малкинсън, след като той неправилно беше осъден на 17 години затвор

Неговите обвинявания бяха анулирани предходната година след нови ДНК доказателства, които евентуално свързват различен човек с закононарушението.

CCRC има в този момент предложи на господин Малкинсън безусловно опрощение след приключването на отчет от самостоятелен обзор от Крис Хенли KC по отношение на обработката на случая.

Председателят на CCRC Хелън Питчър OBE сподели: „ Докладът на господин Хенли прави отрезвяващ прочит, и от неговите констатации излиза наяве, че комисията се е провалила на Андрю Малкинсън за това. Писах на господин Малкинсън, с цел да му поднеса моите откровени извинения от името на комисията.

Малкинсън: Неправилно затворен за обезчестяване

„ За мен предлагането на откровено опрощение изискваше ясно схващане на събитията, при които комисията провали господин Малкинсън. Сега имаме това.

„ Никой в никакъв случай не може да стартира да си показва опустошителното влияние, което непозволената присъда на господин Малкинсън е оказала върху живота му, и мога единствено да се извиня за спомагателната щета, породена м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР