Неговата звезда изгрява през 1996 г. с участието му във

...
Неговата звезда изгрява през 1996 г. с участието му във
Коментари Харесай

Най-добрите роли на Матю Макконъхи, които всеки трябва да е гледал

Неговата звезда изгрява през 1996 година с присъединяване му във „ Време да убиваш ” на Джоуел Шумахер по романа на Джон Гришъм, само че за споменаване преди този момент са и функциите му в Dazed and Confused (1993), както и в Lone Star (1996). След „ Време да убиваш ” Макконъхи прави убийствена роля в „ Амистад ” (1997), след което се позагубва за повече от десетилетие с участия в не изключително познати филми (изключение може би прави само Two for the Money (2005), където играе паралелно до Ал Пачино).

Казват, че Матю Макконъхи получава същински подтик за разрастване на гения си, откакто свързва живота си с прелестната Камила Алвес, с която се женят през 2012 година Не знаем дали е по този начин, само че неговите най-големи триумфи стартират да валят след 2012 година, когато взе участие в „ Мъд ”.

Сред всичките му кино функции не желаеме да загърбим и епичния му триумф в сериала (2014) – 8 епизода, всичките са шедьоври.

Истината е, че каквото и след 2012 година да гледате с Матю Макконъхи, няма да останете разочаровани. Той е един от най-големите артисти на поколението си. 

„ Амистад ” (1997)

Една година след „ Време да убиваш ” на Джоуел Шумахер, с номинирания за премията на Академията „ Амистад ” на Стивън Спилбърг Матю Макконъхи прави мощна поръчка, че не има намерение да остане единствено във „ филми за пуканки ”.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР